11 Mart 2013 Pazartesi

CANLI SKOR


CANLI MAÇ SKORLARI

  Ülkemizde oldukça sevilen ve takip edilen spor dalları arasında futbol kesinlikle vardır. Herkes memleket takımlarını tutabilir yada süper toto süper ligde mücadele eden ve 3 büyükler arasında yer alan takımlardan bir tanesinin taraftarlığını yapabilir. 

  Genellikle İstanbul takımları olarak adlandırılan bu futbol takımları, yaygın bir şekilde taraftar kitlesine sahiptirler. Oynanan maçlarda taraftarlık egomuzda bir hayli yüksek olur. Gözümüzü bile kırpmadan maçları izleri, aklımızca CANLI SKOR tahminleri yaparak, rakip takımın taraftarlarını sinir etmeye çalışırız. Özellikle derbi maçlarında bir hayli tansiyon yüksek olur. Top bir sağda bir solda olurken hepimizin yürekleri ağızlara kadar gelir. Heyecan son derece yüksek olur. 

  Üstüne bir de maçtan gol çıkarsa bu durum daha da zevkli bir hal alabilir veya kabusa dönüşebilir. Skor tablosunda maçın takibini yaparken gelen bir gol CANLI SKOR üzerindeki etkisini gösterir ve durum anında terse dönebilir. İşte bu tür durumlar taraftarlık duygularımız her hangi bir yöne doğru değişiklik gösterebilir. Atılan bir gol maç kaybedilebilir veya maç kazanılabilir. Durum böyle olunca da duyguları kontrol etmek tamamıyla kendi elimizdedir. Kızgınlıklar, sevinçler ve daha bir çok duyguyla birlikte ortak olduğumuz maçlar her zaman bir yönden bizleri kendisine çekmeyi başarır. Duygular ne olursa olsun bu tür maçlarda gönüller her zaman ortaktır. CANLI SKOR Bir çok kez karşımıza gelen bu takımlar her defasında bizlere soluksuz bir maç keyfi sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder